merve
Mesaj Sayısı : 89 Doğum tarihi : 21/04/93 Kayıt tarihi : 12/01/10 Yaş : 31 Nerden : TOKAT\ZİLE Lakap : MAVİ GÖZ
| Konu: iğrenç espiriler Ptsi Ekim 11, 2010 7:04 pm | |
|
</IMG> Dün gece sana sarılıp ısınmak için seni aradım neredeydin alçak pijama... | </IMG> Taşla akbaba avlanmaz, çiçek ile öğretmen tavlanmaz... | </IMG> Uzaklığın acısını, yayan yürüyen bilir... | </IMG> Aniden içine ders çalışma isteği gelirse, otur sakın panik yapma, geçmesini bekle | </IMG> Devamlı orta seyrek pekiyiden daha iyidir. | </IMG> Yüzsüz veli akılsız oğluyla övünür | </IMG> İlahi AZRAİL sen adamı ÖLDÜRÜRSÜN ! | </IMG> Balık baştan kokar çünkü ayakları yoktur ! | </IMG> İnsanlığı serbest bırakın nasıl olsa kaçacağı yer yoktur | </IMG> Gençliğim acı veriyordu.Ameliyatla aldırdım... | </IMG> Eger turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz ? | </IMG> Zorla güzellik estetik ameliyatıyla olur. | </IMG> Ateş olmayan yerde yangın çıkmaz | </IMG> Adın çıkacağına soyadın çıksın | </IMG> Görünen köy dürbün istemez | </IMG> Ulan Sezar sen koskoca Roma yı yaktın ben ise şu külüstür sobayı yakamadım... | </IMG> Evdeki elektronik eşyaların hepsi çalışıyor ama yinede geçinemiyoruz... | </IMG> Bizim yan komşumuz Kazak ama denedik hiç birimizin üzerine olmadı... | </IMG> Ayda 5 bin $ kazanmak ister misin? O zaman aya çık... | </IMG> Bütün hayallerim denize düştü ama hiç üzülmüyorum çünkü onlar yüzme biliyor... | </IMG> Biz bir elmanın yarısı gibiydik ama senin bölümün kurtlu çıktı... | </IMG> Ne olurdu bir yaprağın daha olsa bak sevmiyor işte hain papatya... | </IMG> Seni sevdim, sana taptım, sakın inanma şaka yaptım... | </IMG> Öyle şekersin ki dişlerimi çürütüyorsun... | </IMG> Kim vurduya gidiyorum daha birazdan geleceğim... | </IMG> Canlı yayın sona erdi başımız sağ olsun... | </IMG> Başarısızlık belli bir birikim gerektirir | </IMG> Bir bayan, kütüphane memuruna ERKEKLERE KARŞI ZAFER KAZANAN KADIN kitabını nerede bulabileceğini sormuş... Memur: Masallar bölümünde... | </IMG> Tasarruf geciktirilmiş harcamadır... | </IMG> Sevmek Birbirine Bakmak Değil, Birlikte Aynı Yöne Bakmaktır. |
</IMG> Hiçbir şeyi dert etmeyin, kendinizi bile.... | </IMG> Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. | </IMG> Yeri doldurulamaz biri olma, yoksa terfi edemezsiniz. | </IMG> İlk seferde kazanamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazanamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salaklığın alemi yok. |
| |
|
merve özülkü
Mesaj Sayısı : 13 Doğum tarihi : 16/12/91 Kayıt tarihi : 18/02/10 Yaş : 32 Nerden : hayatın içinden=)) Lakap : lakap yokk=)))
| Konu: Geri: iğrenç espiriler Salı Ekim 12, 2010 9:45 am | |
| | |
|
merve
Mesaj Sayısı : 89 Doğum tarihi : 21/04/93 Kayıt tarihi : 12/01/10 Yaş : 31 Nerden : TOKAT\ZİLE Lakap : MAVİ GÖZ
| Konu: Geri: iğrenç espiriler Perş. Ekim 14, 2010 3:44 pm | |
| | |
|
gossip girl.
Mesaj Sayısı : 14 Doğum tarihi : 26/03/98 Kayıt tarihi : 16/05/10 Yaş : 26 Nerden : nerden Lakap : kullanıcı adı
| Konu: Geri: iğrenç espiriler Perş. Ekim 14, 2010 4:13 pm | |
| | |
|
Admin Forum Hackeri
Mesaj Sayısı : 246 Doğum tarihi : 12/02/93 Kayıt tarihi : 12/01/10 Yaş : 31 Nerden : Bilgisayar Dünyasından :) Lakap : 'sız
| Konu: Geri: iğrenç espiriler Salı Ocak 25, 2011 11:42 am | |
| | |
|