-İnTeRnEtİn En SaMiMi BiLgİ pAsAJıNa HoŞgElDiNiZ-
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Uyeols10
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaForum HakkındaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Sohbet | Forum
Destek
En son konular
» osmanlıca pc terimleri :)
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatCuma Nis. 22, 2011 12:12 pm tarafından scofield

» adminciğimizin doğum günü
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatÇarş. Şub. 16, 2011 11:17 am tarafından PRENSES

» kandiliniz mübarek olsun
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatPtsi Şub. 14, 2011 10:43 am tarafından scofield

» site yapımı
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatC.tesi Şub. 12, 2011 3:11 pm tarafından OSMAN

» Can yücel anladım şiiri
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatSalı Ocak 25, 2011 2:53 pm tarafından melis

» iğrenç espiriler
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatSalı Ocak 25, 2011 11:42 am tarafından Admin

» Alttaki üyeye şarkı armağan et
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatSalı Ocak 11, 2011 2:42 pm tarafından melike nur

» komedi dükkanı
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatSalı Ocak 11, 2011 10:57 am tarafından Mainboard

» Kayıp Şehir
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatPerş. Ara. 30, 2010 1:24 pm tarafından PRENSES

Galeri
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En iyi yollayıcılar
Admin
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_vote_lcapDonanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_voting_barDonanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_vote_rcap 
evrim
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_vote_lcapDonanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_voting_barDonanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... I_vote_rcap 
merve
Mainboard
şevval
rüya
scofield
melis
angel_demon
SECRET
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kimler hatta?
Toplam 25 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 25 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 132 kişi Paz Eyl. 22, 2024 7:31 am tarihinde online oldu.
Kontrol Panel
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... ConfigureProfiliniz
Bilgiler
Seçenekler
İmza
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Kwalletmanager Sosyal
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Newmsg Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... Kthememgr
Gözlenmiş Konular
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Grafik Araçları İndir
Multimedia

Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...

5 posters
YazarMesaj
melis

melis

Kova Köpek
Doğum tarihi : 28/01/95
Lakap : mel****i**s**

MesajKonu: Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...   Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatSalı Şub. 02, 2010 11:31 am

Donanım sürücüsü
Donanım sürücüsü, işletim sistemlerinde korumalı mod mimarisinde uygulamaların işletim sisteminden bağımsız olarak donanıma erişiminin kısıtlandığı durumlarda donanımla veya işletim sistemi çekirdeği ile haberleşebilmek maksadı ile yazılan kodlardır. Katmansal olarak, donanım ile işletim sistemi ar...
Donanım sürücüsü, işletim sistemlerinde korumalı mod mimarisinde uygulamaların işletim sisteminden bağımsız olarak donanıma erişiminin kısıtlandığı durumlarda donanımla veya işletim sistemi çekirdeği ile haberleşebilmek maksadı ile yazılan kodlardır. Katmansal olarak, donanım ile işletim sistemi arasında - işletim sistemi çekirdeği ve uygulamalar arasında yer alırlar.
Filter Driver
Class Driver
Bus Driver
MiniPort Driver
Reference Driver
Legacy Driver gibi çeşitleri vardır. Donanım sürücüleri ring0'da çalıştıklarından donanıma ve işletim sistemi kaynaklarına serbestçe erişebilirler. Çoğunlukla ve de Microsoft'un önerdiği şekilde C ve C++ programlama dillerinde yazılırlar. MSDN adresinden donanım sürücüler ile geliştirme yapabilmek için kullanılıcak ayrıntılı bilgileri elde edilebilir.
rüya

rüya

Lakap : kk avcısı

MesajKonu: Geri: Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...   Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatÇarş. Şub. 03, 2010 11:11 am

hardware ilgimi çeker paylaşım için tşk
Mainboard
Yönetim
Yönetim
Mainboard

Koç Maymun
Doğum tarihi : 28/03/92
Lakap : Crazzy Angel

MesajKonu: Geri: Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...   Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatCuma Şub. 19, 2010 5:44 pm

klasik şeyler ama emeğine sağlık ellerine sağlık
Teşekkürer
İyi forumlar
Main-Board online
http://ctrlaltdel.wwooww.net
evrim
Altın Üye
Altın Üye

Lakap : aşk meleği

MesajKonu: Geri: Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...   Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatCuma Nis. 09, 2010 10:32 pm

Teşekkürler. Güzel paylaşım Smile
Neyse herkese iyi geceler.
hümeyra

hümeyra

Terazi Ejderha
Doğum tarihi : 08/10/88
Lakap : !!!

MesajKonu: Geri: Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...   Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ... SaatPaz Nis. 11, 2010 8:19 pm

sanada Shocked

Donanım Sürücüler hakkında kısa bilgi almak için ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» network nedir network hakkında kısa bilgi
» linux hakkında?
» templates hakkında
» ie hakkında bakar mısınız??
» % 100 Başarı için