-İnTeRnEtİn En SaMiMi BiLgİ pAsAJıNa HoŞgElDiNiZ-
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Uyeols10
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaForum HakkındaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Sohbet | Forum
Destek
En son konular
» osmanlıca pc terimleri :)
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatCuma Nis. 22, 2011 12:12 pm tarafından scofield

» adminciğimizin doğum günü
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 16, 2011 11:17 am tarafından PRENSES

» kandiliniz mübarek olsun
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatPtsi Şub. 14, 2011 10:43 am tarafından scofield

» site yapımı
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Şub. 12, 2011 3:11 pm tarafından OSMAN

» Can yücel anladım şiiri
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Ocak 25, 2011 2:53 pm tarafından melis

» iğrenç espiriler
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Ocak 25, 2011 11:42 am tarafından Admin

» Alttaki üyeye şarkı armağan et
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Ocak 11, 2011 2:42 pm tarafından melike nur

» komedi dükkanı
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Ocak 11, 2011 10:57 am tarafından Mainboard

» Kayıp Şehir
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatPerş. Ara. 30, 2010 1:24 pm tarafından PRENSES

Galeri
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Empty
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En iyi yollayıcılar
Admin
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_vote_lcapHepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_voting_barHepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_vote_rcap 
evrim
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_vote_lcapHepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_voting_barHepsi bir arada mesajlaşma yazılımları I_vote_rcap 
merve
Mainboard
şevval
rüya
scofield
melis
angel_demon
SECRET
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kimler hatta?
Toplam 33 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 33 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 132 kişi Paz Eyl. 22, 2024 7:31 am tarihinde online oldu.
Kontrol Panel
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları ConfigureProfiliniz
Bilgiler
Seçenekler
İmza
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Kwalletmanager Sosyal
Arkadaş ve Tanınmamış
Üye listesi
Grup
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Newmsg Özel Mesaj
Gelen Kutusu
ÖM Gönder
Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları Kthememgr
Gözlenmiş Konular
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Grafik Araçları İndir
Multimedia

Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları

+3
Admin
Hayalperest
rüya
7 posters
YazarMesaj
rüya

rüya

Lakap : kk avcısı

MesajKonu: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Ocak 16, 2010 6:23 pm

Daha önce internet tarayımız üzerinden kullanabileceğimiz Ajax tekniği kullanılan Meebo‘yu ve alternatiflerini anlatmıştım. Herhangi bir yazılıma gerek kalmadan tarayıcımız üzerinden popüler mesajlaşma protokollerinin birçoğuna bu şekilde bağlanabiliyoruz. Şimdi sıra bilgisayarımıza kurabileceğimiz hepsi bir arada mesajlaşma yazılımlarında.

Birçoğumuz mesajlaşmak için Msn Messenger, Yahoo, ICQ, Gtalk gibi birden fazla mesajlaşma protokolünü kullanıyoruz. Bunları ve daha birçok mesajlaşma sistemini bir araya getiren 3. parti yazılımlar ile hem yer kazancı sağlamış oluyoruz hem de aynı andan 3-4 program çalıştırmak yerine 1 program çalıştırarak bellekten kazanmış oluyoruz. Yani bu yazılımlar mesajlaşma sistemleri (protokol) olmuyor, mesajlaşma sistemlerini bir araya getiren yazılımlar oluyor.

Bu tür yazılımlara örnek olarak aklıma ilk Gaim geliyor. Sade, kolay kullanılabilir ve çoklu platform desteği var. Windows, Linux, Mac OS işletim sistemlerinde kullanabiliyoruz. Msn messenger, Icq, Yahoo Messenger, Jabber, Aol ve ismini duymamış olabileceğimiz birçok mesajlaşma sistemini destekliyor. Google Talk‘u da Gaim ile kullanmamız Jabber vasıtasıyla mümkün. Fakat bu şekilde sesli mesajlaşma yapılamıyor.

Gaim’de birden fazla kişiyle konuşurken faydalı olabilecek sekmeli mesajlaşma, aynı anda aynı mesajlaşma sisteminden birden fazla oturum açma (2-3 farklı Msn messenger hesabı açmak gibi), konuşmaları kaydetme, mesajları şifreleme gibi özellikleri var. Ve en güzel yanı, eklentilerle ve temalarla Gaim’i özelleştirmek de mümkün. Şu an için kararlı sürümü 1.5, ve 2.0 sürümü geliştiriliyor Gaim‘in.

Gaim’e bir alternatif olarak Miranda gösterilebilir. Sadece Windows işletim sistemini destekliyor, sade, basit bir yazılım arayanlar için ideal denebilir. Çünkü bellek kullanımı çok az, sistemi yormuyor. Gaim’de olduğu gibi, temalar ve eklentilerle özelleştirmek mümkün.

Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımlarından görsel olarak en iyilerinden biri de Trillian. (Linux’ta Kopete var unutmamak lazım ) Trillian’ın ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 sürümü var. Sadece Windows işletim sisteminde çalışıyor, görünüme önem verenler için güzel bir alternatif bence. 1.5 senedir yeni sürüm çıkmadı, bu bir eksi olabilir. Fakat yeni sürüm 4.0 geliştiriliyor şu sıralar. Şimdilik Msn Messenger, Yahoo, Icq, Aol gibi protokolleri destekleyen Trillian’ın yeni sürümünde Skype desteği de olacakmış.

Bu arada, Msn Messenger, yeni adıyla Windows Live Messenger‘ın yeni sürümü çıkmıştı, ve şimdi Türkçe olarak kullanılabiliyor. Msn Messenger’a bilgisayarımıza bir yazılım kurmadan, tarayıcı üzerinden de bağlanmak web messenger ile mümkün. Ama Meebo kadar hızlı olduğunu söyleyemem.
Hayalperest

Hayalperest

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatCuma Ocak 29, 2010 7:19 pm

paylaşım için tşk rüya
Admin
Forum Hackeri
Forum Hackeri
Admin

Kova Horoz
Doğum tarihi : 12/02/93
Lakap : 'sız

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Ocak 30, 2010 1:26 pm

lost-life demiş ki:
paylaşım için tşk rüya
http://ctrlaltdel.wwooww.net
evrim
Altın Üye
Altın Üye

Lakap : aşk meleği

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Ocak 30, 2010 1:38 pm

TŞK
melis

melis

Kova Köpek
Doğum tarihi : 28/01/95
Lakap : mel****i**s**

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Şub. 02, 2010 11:16 am

Ben gereksz görüyorum günümüzde en çok kullanılan Messenger hepsine on basar bence hi hij Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
SECRET

SECRET

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 17, 2010 12:44 pm

msn plus kullanan var mı aranızda
Mainboard
Yönetim
Yönetim
Mainboard

Koç Maymun
Doğum tarihi : 28/03/92
Lakap : Crazzy Angel

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatPerş. Şub. 18, 2010 10:29 pm

Evet var indirmek istiyorsanız zaten internette sürümleri çıktı
Torrent sitesi olarak gezginleri tavsiye ederim
İyi forumlar
Main-Board online
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatSalı Şub. 23, 2010 9:33 pm

paylaşım içni teşekkürler cnm...
rüya

rüya

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 24, 2010 12:32 pm

~~€zgi~~ demiş ki:
paylaşım içni teşekkürler cnm...

ayy canım bnm önemli değil rica ederim Smile
rüya

rüya

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 24, 2010 12:33 pm

bak sana teşekkür ettim butonuna tıkladım bir sürü repin oldu hadi güle güle kullan Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 24, 2010 5:45 pm

rüya demiş ki:
bak sana teşekkür ettim butonuna tıkladım bir sürü repin oldu hadi güle güle kullan Smile

Bende nye yok o buton ya=)=) çözemedim gitti şuy forumu bir Very Happy Very Happy
Admin
Forum Hackeri
Forum Hackeri
Admin

Kova Horoz
Doğum tarihi : 12/02/93
Lakap : 'sız

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatÇarş. Şub. 24, 2010 5:49 pm

canım çnkü konuyu sen açmadığın için teşşekkür edemiyorsun
konuyu başkası açtığı ve katılım olunca katılanlara teşekkür var
zamanla çözersin Smile
Mainboard
Yönetim
Yönetim
Mainboard

Koç Maymun
Doğum tarihi : 28/03/92
Lakap : Crazzy Angel

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Mart 27, 2010 2:30 pm

Teşekkürler güzel paylaşım
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Nis. 10, 2010 11:39 am

Teşekkürler güzel paylaşım kanki
rüya

rüya

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Nis. 10, 2010 2:45 pm

Smile
rüya

rüya

MesajKonu: Geri: Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları   Hepsi bir arada mesajlaşma yazılımları SaatC.tesi Nis. 10, 2010 2:45 pm

sende sağ ol cnım

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bunların hepsi melek